Sizleri 10. Yeniden Kullan Sergisi'ne ve aynı gün gerçekleştireceğimiz projemizin paneline davet ediyoruz.

Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi olarak yürüttüğümüz “Yeniden Kullan: Ekolojik Bilinci Geliştirme ve Sosyal Paylaşım Projesi”nden haberdar etmek istiyoruz. Seçimlerimizin ekolojik sistemdeki etkileri üzerinde farkındalık yaratmayı ve alternatif tüketim modellerini teşvik etmeyi hedeflediğimiz bu proje ile kullanmadığımız eşyaları ihtiyacı olanlara ulaştırmayı ve ikinci el eşya tüketimini özendirmeyi amaçlıyoruz.

Üniversitemiz mensupları kullanılabilir durumda olan ikinci el eşyalarını bağışlayarak onuncusunu gerçekleştireceğimiz  Yeniden Kullan Sergisi'ne katkı sağladılar. Belirli bir sayıya ulaşan bağışlarımızı, 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 13:30’dan itibaren gün boyunca Sümerbank Binası Yemekhane Katında sergilemeyi ve ASBÜ mensuplarının kullanımına ücretsiz olarak açmayı planlıyoruz.

Sayın Rektörümüzün katılımıyla gerçekleştireceğimiz proje panelimiz sergi ile aynı gün saat 14:00'da gerçekleştirilecektir.

Projemize sağladığınız katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Nagihan Gür & Nihal Tekin