Ana içeriğe atla

Doç. Dr. Zehra Sema Demir ile birlikte gerçekleştirilen etkinlikte, genç yazarlar, müzenin önemini ve tarihçesini detaylı bir şekilde öğrendi.

Doç. Dr. Zehra Sema Demir'in tarih ve arkeoloji alanındaki uzmanlığı, gezi boyunca genç yazarlara büyük bir rehberlik sağladı. Özellikle, Gılgamış Destanı'nın konusunu oluşturan Haberciler Duvarı Ortostatı eseri üzerinden yaptığı anlatım, genç yazarların insanlık tarihi hakkında daha kapsamlı bir bakış açısı kazanmalarını sağladı.

Gezinin sonunda, Doç. Dr. Zehra Sema Demir, genç yazarlarla müze gezmenin önemi hakkında da bilgi verdi. Bu görüş, genç yazarların gezme tecrübelerini ve bakış açılarını genişletti.

ASBÜ Genç Yazarlar Topluluğu adına konuşan bir Sudenur Cevizci, "Bu gezi sayesinde, Anadolu Medeniyetler Müzesi'nin değerini daha iyi anladık ve Doç. Dr. Zehra Sema Demir'in bilgi ve tecrübelerinden büyük bir fayda sağladık" dedi.

Müzenin tarihi ve kültürel değerleriyle dolu olduğu özellikle vurgulandı ve genç yazarlar, Doç. Dr. Zehra Sema Demir'in desteği sayesinde bu değerleri daha iyi anladılar. Bu özel etkinlik, genç yazarların kültürel anlamda da gelişmelerine katkı sağlarken, müze gezmenin öneminin de altını çizdi. Asbü Genç Yazarlar Topluluğu adına yapılan açıklamada, bu etkinlik için teşekkür edilirken, Doç. Dr. Zehra Sema Demir'e verdiği emeklerden dolayı ayrıca teşekkür edildi.

1234

 

Haber Tarihi

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.