Değerli ASBÜ Mensupları,
Sizleri, ilk kez açık alanda gerçekleştireceğimiz “11. Yeniden Kullan Sergisi”ne davet ediyoruz.

Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi adına yürüttüğümüz “Yeniden Kullan: Ekolojik Bilinci Geliştirme ve Sosyal Paylaşım Projesinden haberdar etmek istiyoruz. Seçimlerimizin ekolojik sistemdeki etkileri üzerinde farkındalık yaratmayı ve alternatif tüketim modellerini teşvik etmeyi hedeflediğimiz bu proje ile kullanmadığımız eşyaları ihtiyacı olanlara ulaştırmayı ve ikinci el eşya tüketimini özendirmeyi amaçlıyoruz.

Üniversitemiz mensupları kullanılabilir durumda olan ikinci el eşyalarını bağışlayarak  “Yeniden Kullan Sergisi”ne katkı sağladı. Belirli bir sayıya ulaşan bağışlarımızı 22 Ekim 2024 Salı günü saat 14:00’dan itibaren gün boyunca L Blok Arka Bahçede sergilemeyi ve ASBÜ mensuplarının kullanımına ücretsiz olarak açmayı planlıyoruz. Projemize sağladığınız katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

Nagihan Gür & Nihal Tekin