Ana içeriğe atla

29.12.2023 Tarihli Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi İlanı Giriş Sınavı (Yazılı) Nihai Değerlendirme Sonucu

29/12/2023 tarihli ve 32414 sayılı Resmi Gazete ile Üniversitemiz web sitesinde ilan edilen Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kadrosuna başvuruda bulunan adayların ön değerlendirme sonucuna göre tabi tutuldukları 29.01.2024 tarihli giriş sınavı (yazılı) ve nihai değerlendirme sonucu için tıklayınız.

ATAMAYA ESAS EVRAKLAR

1. Dilekçe (dilekçe için tıklayınız.)

2. Sağlık Raporu

3. Biyometrik Fotoğraf (2 Adet)

Fakültemiz Araştırma Görevlisi Kadrosuna atanacak olan aday(lar)ın yukarıda istenen atamaya esas evrakları 12/02/2024 tarihi saat 16.00’ya kadar Fakültemiz Dekanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Süresi içerisinde başvuru yapmayanlar atanma işleminden vazgeçmiş sayılacaktır.

Not: Ataması yapılacak olan aday(lar)a ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

ADRES:

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanlığı D-Blok 1. Kat

Anafartalar Mah. Cumhuriyet Cad. No: 4/2 Ulus/Altındağ Ankara

Duyuru_Tarihi