Değerli ASBÜ Mensupları,

Sizleri, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi olarak yürüttüğümüz “Yeniden Kullan: Ekolojik Bilinci Geliştirme ve Sosyal Paylaşım Projesi”nden haberdar etmek istiyoruz. Seçimlerimizin ekolojik sistemdeki etkileri üzerinde farkındalık yaratmayı ve alternatif tüketim modellerini teşvik etmeyi hedeflediğimiz bu proje ile kullanmadığımız eşyaları ihtiyacı olanlara ulaştırmayı ve ikinci el eşya tüketimini özendirmeyi amaçlıyoruz.

Üniversitemiz mensupları kullanılabilir durumda olan ikinci el eşyalarını bağışlayarak dokuzuncusunu gerçekleştireceğimiz Yeniden Kullan Sergisi’ne katkı sağladılar. Belirli bir sayıya ulaşan bağışlarımızı, 13 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 12:00’dan itibaren gün boyunca Sümerbank Binası Kütüphane Fuaye Alanında sergilemeyi ve ASBÜ mensuplarının kullanımına ücretsiz olarak açmayı planlıyoruz.

Projemizi desteklemek ve “Yeniden Kullan” bilincini hep birlikte yaygınlaştırmak adına sizleri sergimizin açılışına davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

Nagihan Gür & Nihal Tekin