ASBÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Çevik, 20 Eylül 2022 tarihinde görevi Üniversitemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Münire Kevser Baş'a devretti.

Devir teslim töreni Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Osman Kurt, ASBÜ Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Murat Boysan ve Doç. Dr. Selim Ferruh Adalı'nın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Prof. Dr. Mustafa Çevik'e çalışmaları için teşekkür ederek Dekanlık görevine yeni başlayan Prof. Dr. Münire Kevser Baş'a başarılar diledi.

Tören Prof. Dr. Mustafa Çevik'in Prof. Dr. Münire Kevser Baş'a çiçek takdimi ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.