Ana içeriğe atla

ASBÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Akademik Genel Kurulu 29 Haziran 2022 Çarşamba günü Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Salonu'nda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinin katılımları ile ASBÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çevik başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda ASBÜ Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Çevik ve Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Türk Dili ve Edebiyatı, Antropoloji, Felsefe, Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanları 2021-2022 akademik yılına ait faaliyetlere ilişkin değerlendirmeler yaparak, 2022-2023 akademik yılında yapılması planlanan faaliyetleri görüştüler.